CEX.IOmostTrusted2
Solana

Wat Zijn De Beste Cryptos Om In Het Begin Van Oktober Te Kopen?

De week eindigt op een positieve manier, nu vrijwel de gehele crypto markt groene cijfers laat zien. De crypto markt lijkt zijn weg omhoog weer gevonden te hebben en Bitcoin leidt hierin de weg.

Ondanks een zwakke aandelen markt waren cryptocurrencies in staat om op korte termijn aanzienlijk terrein terug te winnen. Bitcoin bevindt zich inmiddels ruim boven het belangrijke niveau van $26.500 en komt steeds dichter in de buurt van de $27.000. Verdere koers stijgingen lijken aannemelijk en de rest van de crypto markt kan hier historisch gezien van gaan profiteren.

Hieronder kijken we daarom naar de beste altcoins die dit weekend de aandacht verdienen.

1. Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Nadat het in korte tijd $250.000 wist op te halen heeft Bitcoin Minetrix zijn eerste mijlpaal gehaald. De presale startte slechts enkele dagen geleden en Bitcoin Minetrix is erop uit om de Bitcoin mining markt te transformeren door een volledig gecentraliseerd crypto model voor Bitcoin mining te creëren. Hier kunnen stakers credits verdienen die vervolgens gebruikt kunnen worden voor Bitcoin mining.

“Bitcoin Minetrix is ​​a tokenized cloud mining platform that allows everyday people to mine bitcoin (BTC) in a decentralized way. We’re tokenizing cloud mining to ensure a secure and transparent experience.”

De typische uitdagingen van mining worden opgelost door Bitcoin Minetrix. Mining als een individuele gebruiker is vrijwel nooit winstgevend, hoogstens als je ergens gratis elektriciteit vandaan kan halen. De initiële investeringen worden ook steeds minder vaak terug verdiend. Tegelijkertijd is cloud mining ook niet de oplossing aangezien het mining centraliseert en steeds duurder maakt.

See also  Analyst Michaël van de Poppe Says Top-50 Altcoin That’s Exploded Nearly 800% Year-to-Date Ready for a ‘New Leg Up’

Met een moderne visie kan Bitcoin Minetrix niet alleen Satoshi Nakamoto blij maken, maar ook een significante vraag in de markt creëren. Dit is het beste moment om in te stappen bij Bitcoin Minetrix omdat de presale prijs binnen korte tijd verhoogd gaat worden.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

2. Pepe (PEPE)

PEPE lijkt terug van weg te zijn. De koers wist over de afgelopen week namelijk met meer dan 17% te stijgen. De gehypete meme coin lijkt weer aan momentum te winnen. Bears hadden de Pepe Coin veels te vroeg afgeschreven nadat het een nieuw laagtepunt bereikte en uit de top 100 viel. De Pepe Coin waardering bevindt zich op dit moment rond de $800 miljoen waar het eerst nog een markt cap had bereikt van $1,8. miljard.

Pepe koers grafiek

Als de koers in staat is om voorbij de breakout lijn te stijgen lijkt de bodem formatie compleet. Op de korte termijn hebben de bulls daarom de controle en lijken verdere stijgingen over het weekend mogelijk te zijn.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

3. Meme Kombat (MK)

Meme Kombat wist onlangs al meer dan $150.000 op te halen in zijn presale die slechts enkele dagen geleden is gestart. Het nieuwe innovatieve gaming platform wil de virale meme hype van 2023 doen terugkeren. Elf verschillende meme karakters zullen het tegen elkaar opnemen voor seizoen 1 van Meme Kombat. Hieronder vallen PEPE, SPONGE, DOGE, SHIB en FLOKI.

De opkomende battles zullen gevisualiseerd worden via AI technologie en daardoor een entertainende ervaring creëren voor de kijkers. Dit kan tegelijkertijd ook belonend zijn dankzij het Bet 2 Earn concept waar gebruikers kunnen wedden op de uitkomsten van battles. Daarnaast kunnen ze ook geld verdienen via staking.

See also  Crypto Project TON Foundation Completes Transition, Registers as Swiss Non-Profit

Staking biedt op dit moment een APY van maar liefst 112% tijdens de presale, een extra stimulans voor investeerders om vandaag in te stappen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

4. Solana (SOL)

Solana is met meer dan 6,5% gestegen in de afgelopen 24 uur en laat hierdoor opnieuw zijn kracht zien. Omdat Solana (SOL) het beter doet dan alle andere top 10 cryptos vecht het zijn weg terug omhoog. De koers was zelfs in staat om overtuigend voorbij zijn psychologische weerstand van $2o te stijgen.

solana koers grafiek

Technisch gezien bevinden Solana zich op een belangrijk gebied. Na een eerder gefaalde test was de uitbraak voorbij het weerstandsniveau bij de $20 nu succesvol. Het MACD histogram bevindt zich tegelijkertijd in de plus en de MACD lijnen zijn ook bullish gekruisd in de 4-uur grafiek. Deze uitbraak kan stand houden tot minimaal het einde van dit weekend.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

5. yPredict (YPRED)

yPredict is een crypto project dat zich focust op de potentiële mega trend van AI. Tegelijkertijd wilt yPredixt trading meer winstgevend maken door een voorspelling en analyse platform te ontwikkelen dat wordt ondersteund door AI technologie.

De presale van de YPRED token wist onlangs voorbij de $4 miljoen te stijgen. De huidige presale prijs bevindt zich met $0,10 daarnaast 20% lager dan zijn listing prijs van $0,12, een goed moment dus voor investeerders om in te stappen.

ypredict beste presale

De market cap van het project bevindt zich bij de initiële listing rond de $6,4 miljoen. Tegelijkertijd heeft het platform al meer dan 20.000 gebruikers op de wachtlijst die in de toekomst dus ook gebruik kunnen gaan maken van YPRED, iets wat de koers van deze token aanzienlijk omhoog kan gaan helpen.

See also  Which Cryptos Have the Most Potential in 2024? Top 3 Analyzed

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button