CEX.IOmostTrusted2
Solana

Solana Koers Verwachting – SOL Koers Stabiliseert na 2,5% Daling

Bron: TradingView

Op een dag waarin de cryptomarkt als geheel slechts een kleine daling van 0,5% liet zien, had Solana het iets zwaarder. De veelbelovende altcoin zag zijn waarde dalen naar $22,81, wat een afname van 2,5% betekent in de afgelopen 24 uur.

Deze neerwaartse beweging valt samen met een belangrijke technologische stap voorwaarts voor Solana. De blockchain heeft een update uitgebracht die de weg vrijmaakt voor meer privacy in transacties.

Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat gebruikers hun transacties kunnen afschermen, wat bijdraagt aan een veiliger en meer privé netwerk.

Maar laten we het grotere plaatje niet uit het oog verliezen. Ondanks een week van tegenslagen waarin de munt met 6% daalde, heeft Solana de afgelopen maand een opmerkelijke groei van 17% doorgemaakt.

Als we nog verder teruggaan, is de munt sinds het begin van het jaar met maar liefst 129% in waarde gestegen. Dit maakt Solana tot een van de beste cryptomunten met toekomst in de crypto markt.

Naar verwachting zal deze positieve trend zich doorzetten, vooral met het naderen van het einde van 2023. De recente verkoopgolf kan weleens van korte duur zijn en er zijn aanwijzingen dat Solana zich opmaakt voor een snelle ommekeer.

Solana Koers Verwachting na Recente Update

Ondanks de recente koersdaling blijven de technische indicatoren van Solana veelbelovend. Dit toont aan dat de koers van deze altcoin waarschijnlijk niet veel verder zal dalen dan het huidige steunniveau waar het zich nu op bevindt.

Een opmerkelijke observatie is dat het 30-daagse exponentieel voortschrijdend gemiddelde van Solana onlangs boven het 200-daagse gemiddelde is uitgekomen. Dit is vaak een teken dat een koers uitbraak op handen is.

See also  Solana crosses $70 for the first time in over a year - What next?
Solana koers verwachting 9 oktober
Bron: TradingView

Daarnaast is de relative strength-index van de token gedaald van 75 naar ongeveer 60. Hoewel dit een daling is, blijft de index ruim boven de 50, wat aangeeft dat de kopers nog steeds de overhand hebben.

Een ander positief teken is dat het support level van Solana sinds september aanzienlijk is toegenomen. Dit wijst erop dat de munt zich stabiliseert op hogere koers niveaus.

Solana’s opmars dit jaar is mede te danken aan de continue ontwikkeling van het onderliggende blockchainnetwerk. Een hoogtepunt is de indrukwekkende uptime van meer dan 7 maanden.

De meest recente ontwikkeling is een update die meer privacy biedt aan gebruikers. Dit maakt Solana net zo aantrekkelijk als andere grote cryptomunten die vergelijkbare privacyfuncties hebben.

Bovendien heeft Solana’s rol als basisplatform voor NFT’s en andere apps het netwerk geholpen om een groter publiek aan te trekken. Dit heeft waarschijnlijk een positieve invloed op de lange termijn koers van Solana.

Wat ook opvalt is dat, ondanks de recente koersstijgingen, de totale waarde van het netwerk nog steeds relatief laag is. Met een huidige totale market cap van slechts $315 miljoen is er nog veel ruimte voor groei. Dit suggereert dat de Solana koers in de toekomst nog veel hoger kan uitkomen, mogelijk zelfs boven de $100 of $200.

See also  XRP Bears Reverse All SEC Ruling Gains, What's Next?

Zorg voor een Divers Portfolio met Bitcoin Minetrix

Solana lijkt dus veelbelovend, maar het is niet verstandig om al je eieren in één mandje te leggen. Er zijn andere altcoins die ook een groot potentieel hebben en die traders kunnen overwegen om hun portfolio te diversifiëren.

Een interessante nieuwkomer op dit gebied is Bitcoin Minetrix (BTCMTX). Dit getokeniseerde cloud mining platform heeft onlangs zijn presale gelanceerd en inmiddels is er al een indrukwekkende $800.000 opgehaald. Dit geeft aan dat er veel interesse is voor dit nieuwe project. Daardoor behoort deze token nu tot de beste cryptomunten met toekomst.

Vooral innovatieve benadering van Bitcoin mining maakt Bitcoin Minetrix een uniek project. In tegenstelling tot traditionele methoden, die vaak technische expertise en dure apparatuur vereisen, maakt Bitcoin Minetrix het proces toegankelijk voor iedereen.

Want door het staken van $BTCMTX tokens kunnen gebruikers cloud mining credits verdienen, die ze vervolgens kunnen gebruiken om Bitcoin te minen.

Dit gedecentraliseerde systeem neemt veel van de gebruikelijke risico’s van mining weg. Het enige dat je nodig hebt om te beginnen met staken, is een Ethereum compatibele wallet zoals MetaMask.

En het mooie is dat je met het staken van deze tokens ERC20 tokens verdient, die je vervolgens kunt inzetten in het cloud mining proces.

Financieel gezien is het project ook goed ontwikkeld. Van het totale aanbod van $BTCMTX tokens wordt 42,5% toegewezen aan het mining programma, 35% aan marketing, 15% aan community beloningen en 7,5% aan staking beloningen.

See also  Explosive 6-Week Growth Sees Base Hit New Milestone

Op dit moment kun je de tokens kopen voor slechts $0,011. Je kunt de tokens kopen via verschillende betaalmethoden zoals ETH, USDT, BNB, creditcard of met een bankpas.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn investeringen die gepaard gaan met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kan al je kapitaal verliezen. Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button